Niet Vloggen maar lekker Bloggen!

Na mijn ´Vlog´ van vorige week, nu maar een Blog! Wat begon als een spontane, beetje hopeloze, actie om stemmen binnen te halen. Is uitgelopen tot een groot succes! Wie had dat gedacht….. wahahahaaa, ik in ieder geval niet. Wat is het vaak bekeken, gedeeld en geliked! Overspoeld met allerlei leuke reacties op Facebook, whatsapp en mail. Zoooooo leuk, maar we gaan er maar geen gewoonte van maken.

Ik zat, zoals verteld en jullie konden zien, in de auto (ja ik had beide handjes gewoon aan het stuur) en was aan het bedenken hoe ik stemmen binnen moest halen. En hoe kan dat nou beter, dan iedereen het gewoon persoonlijk vragen. Nadat ik mijn bericht had opgenomen, heb ik het meteen naar Tom gestuurd om te vragen of ik dit kon plaatsen. En dat hij het me eerlijk moest zeggen als ik voor schut zou staan…… Haha, of ik nou voor schut stond of niet, hij stuurde meteen: DOEN! En heel eerlijk, ik had het zelf nog niet eens bekeken. Dus had ik toch niet in de gaten dat het 5 minuten zou duren!!!!!!!!! Respect voor iedereen die het filmpje heeft afgekeken. Ik kan ietwat lang van stof zijn blijkbaar……… Kun je nagaan als je met me in gesprek bent als ik een borrel teveel op heb!! Hihi, alle credits voor mijn lieve vriendinnetjes. Maar daarom nu een blog, kun je de tekst scannen, makkelijk stukje overslaan en lezen in je eigen tempo… Maar goed, ik dwaal weer af, To The Point Kim!
Ik zit middenin de Coiffure STRESS….. Ik sta er werkelijk mee op en ga er mee naar bed (wel naast Tom dan..) STEMMEN, STEMMEN, STEMMEN….. Wat doen collega´s, hoe bereik ik mijn klanten. Als mensen zeggen dat ze stemmen, zullen ze dat dan wel doen? En ga zo nog maar even door. Kortom, ik ben blij dat we straks 7 mei op het Gala zijn. Maar daarnaast, is die spanning toch ook wel weer erg leuk. De salon is vandaag omgetoverd tot een kleine kermis: het zal dit jaar niemand ontgaan, dat wij genomineerd zijn voor de grootste kappersprijs van Nederland! En dat voor de 2e keer! T-Mobile heeft al contact met me gezocht of er iets aan de hand is, aangezien mijn sms budget al 10x overschreden is….. MAARRRRR, alles voor de stemmen!

Dussss, de komende weken blijf ik iedereen nog lastig vallen om op onze foto te stemmen! Relax, stemmen kan tot 2 mei en daarna zal het iets rustiger worden ;-)!

Tot die tijd…. DUIMEN DRAAIEN

 

 

 

Reactie geven

Vragen?

Wilt u een beauty behandeling in de Schoonheidssalon, of voor een knipbeurt in de Kapsalon reserveren, dan kunt u via dit formulier een reservering plaatsen of gebruik de online agenda.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken