Spanning bij kapsalon Kimsalabim

Het zijn spannende tijden voor Kimsalabim want zij nemen voor de eerste keer deel aan de prestigieuze Coiffure Award! Zo kan het dan ook voorkomen dat een doorgewinterde, ervaren en goede kapster toch nog behoorlijk zenuwachtig kan zijn.

Op zaterdag 16 januari was het zo ver; Kim Wigger, eigenaresse van Kimsalabim, reisde naar het zuiden samen met haar twee werkneemsters Joyce en Merlin, af om deel te nemen aan deze wedstrijd. Na het bedenken van prachtige creaties en het oefenen op (kap)poppen, mocht Kim haar kunsten laten zien op echte modellen. Maar liefst 4 dames voorzag zij deze dag van een prachtig kapsel waarna zij werden vastgelegd op de gevoelige plaat door een professionele fotograaf.

Deze foto’s zullen beoordeeld worden door een zeer deskundige jury maar de uitslag laat nog even op zich wachten. Of Kim Wigger hiermee Bornerbroek weer extra op de kaart zal zetten, weten we dus pas over een paar maanden maar we houden u op de hoogte natuurlijk.

Het wordt sowieso een spannend jaar voor Kimsalabim want zij gaan een nieuw pand bouwen. Naast de Spar wordt het oude huisje (boerderijtje) gesloopt en daar zal straks een prachtig pand gebouwd worden waar alle klanten op hun wenken bediend kunnen worden voorzien van de nieuwste snufjes op kappersgebied. Deze award zou vast heel mooi staan in het nieuwe pand dus hopelijk mag zij deze in ontvangst nemen.

Reactie geven

Vragen?

Wilt u een beauty behandeling in de Schoonheidssalon, of voor een knipbeurt in de Kapsalon reserveren, dan kunt u via dit formulier een reservering plaatsen of gebruik de online agenda.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken