Coiffure Stress

Op het moment dat ik deze blog schrijf, zit ik vol spanning te wachten op de uitslag van de Coiffure Awards 2017.
Het is voor velen van jullie misschien moeilijk te begrijpen, hoe spannend dit voor ons is. Ik zal proberen dit een klein beetje te verwoorden.
In januari ben ik samen met Joyce, Merlin en een van onze modellen afgereisd naar Zegge voor onze fotoshoot bij Top fotograaf Richard Monsieurs. Nou, meer tegenslag dan wat we deze dag hebben gehad, was bijna niet mogelijk. Sneeuw, ijzel, hagel, mist….. alles hebben we onderweg gehad, wat ervoor heeft gezorgd dat we 6 uur onderweg zijn geweest ipv 2,5/3uur. Je begrijpt het, onze planning was compleet in de welbekende soep gelopen……. Onderweg kregen we bericht dat ons model Jaleesa het niet aandurfde om richting Zegge te komen. Begrijpelijk, maar voor ons een extra STRESS moment….. Daarna kregen we een belletje van ons model Laura, dat ze haar auto in de vangrail had gereden….. WHAAAAAAAA, en nu???? Missen we 2 modellen??? Maar we hadden een enorm geluk dat Laura zo’n ontzettende Bikkel was, want we mochten haar oppikken in Oosterhout, want ze wou nog wel model voor ons staan. PFFFFFFFF, we waren wel toe aan koffie hoor toen we eenmaal op de plaats van bestemming aankwamen. Gelukkig hadden we de shoot goed voorbereid, omdat we na vorig jaar wel ongeveer wisten wat er van ons werd verwacht. Maar toch, na alle tegenslag, was de ontspanning ver te zoeken. Het was zo’n moment waarop je denkt; ok, leg mij maar terug in m’n bed en we doen dit volgende week allemaal wel een keer over. Maar goed, na alle organisatie vooraf en mensen die speciaal voor jou deze dag hebben vrij gepland, is er geen weg terug en moet je doorrrrrrrrrrr.

Na een paar bakken koffie en na alle moed bij elkaar verzameld te hebben zijn we begonnen met onze shoot! En alles is uiteindelijk toch nog best goed verlopen. Ik moest een beetje van mijn plan afstappen omdat we lieve Annet als model kregen ipv Jaleesa. Top dat Annet vanuit Utrecht de weg op is gegaan om ons uit de brand te helpen maar ik kon hier niet mijn voorbereide kapsel op maken. Dus improviseren….. en dat is gelukt. Maar ik moet wel zeggen dat ik deze dag door ben gekomen door alle hulp van het GEWELDIGE team om mij heen!

En dan nu…… Zenuwslopende weken volgden!! Weken waarin ik alle nominaties en winnaars van de afgelopen JAREN heb bekeken. En nog eens bekeken, en nog eens, en nog eens. Hoe geobsedeerd kun je zijn. Inmiddels heb ik al van vele collega’s de inzendingen mogen zien. En wat is het allemaal Vakwerk! En wat ga ik steeds meer twijfelen aan mijn eigen inzending….. Vreselijk dit, slapeloze nachten, buikpijn, hartkloppingen, zweetaanvallen etc. etc. Dat kan een wedstrijd als een Coiffure Awards allemaal met zich meebrengen.

En nu nog afwachten tot DE brief. Ik hoop dat ik over 2 uurtjes eindelijk het verlossende bericht krijg. En dan WEL of NIET genomineerd, ik ben trots op ons werk! het niveau ligt zo grandioos hoog. Ik ben elke keer weer verrast door het werk van mijn collega’s. Dus, als we niet genomineerd zijn kan ik alleen maar met opgeheven hoofd en heel veel trots onze foto’s laten zien!

En nu heel hard duimen draaien!!!

 

Comments
 • MIRANDA JANSEN
  Beantwoorden

  HEEY KIM!

  IK HOUD HET MET SPANNING IN DE GATEN!
  SUCCES VANMIDDAG. IK DUIM VOOR JULLIE!

  GROET MIRAN

Reactie geven

Vragen?

Wilt u een beauty behandeling in de Schoonheidssalon, of voor een knipbeurt in de Kapsalon reserveren, dan kunt u via dit formulier een reservering plaatsen of gebruik de online agenda.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken